Безплатна доставка при покупка над 100.00 лв.

Безплатна доставка важи за територията на Република България!

14 дни право на връщане

За Roxyma Dream

Търговската марка спално бельо Roxyma Dream е създадена през 2007г. от Г-н Васил Захариев и Г-жа Росица Захариева и понастоящем е с водещи позиции на българският пазар за производство и търговия на спално бельо и текстилни изделия.

Компанията е разположена на територията на град Хасково и разполага с изградена производствена и складова база, оборудвана с нови, професионални машини, с висока производителност. Производствената част на фирмата разполага с машини за производство на вата, едноиглови и многоиглови компютъризирани машини за капитониране, позволяващи извършването на над 4000 вида прошивки. Разположени са линии за пълнене на олекотени завивки и възглавници със силиконов пух, машини за индивидуално прошиване на олекотени завивки и кувертюри, машини за кроене, шиене и бродиране, линия за пакетиране.

Roxyma Dream е единствената българска фирма притежаваща линия за пълнеж на олекотени завивки и възглавници. Олекотените завивки с пълнеж от силиконов пух, вариращ от 100гр./кв.м. до 300гр./кв.м., са единствени по рода си. Линията за възглавници позволява производството на различни варианти на пълнежа – силиконов пуx, гранулиран силиконов пуx, микрофибърен пух. Възглавниците са антиалергични и изключително устойчиви на деформация.

Материите, които Roxyma Dream използва за своето производство са екологично чисти, с изключително високо качество, богата цветова гама и широк асортимент - тенсел, модал, естествена коприна, вискоза, сатенирано райе, памучен сатен, жакард. Десените са актуални, съобразени със световните модни тенденции в областа на спалното бельо.

Като лидер на пазара търговската марка спално бельо Roxyma Dream има силно развита мрежа от партньори: вериги хипермаркети в България и чужбина, мебелни салони, магазини за текстил, онлайн магазини, 4 и 5 звездни хотели. За удобство на клиентите Roxyma Dream има изградени фирмени магазини и мрежа от над 120 дистрибутори в цялата страна

Социална отговорност
Оперативна програма ''Развитие на конкурентноспособността на българската икономика" 2007 - 2013

Правата за производство на спално бельо с тик-так технология са запазени от Roxyma Dream. Фирмата притежава свидетелство № 1356 / 09.01.2011г. от Патентно ведомство.

Нашата мисия

Roxyma Dream се основава на дълбока и трайна връзка на доверие между своите клиенти и служители. Колектива на фирмата е създал култура на справедливост и отговорност, което е предпоставка за осигуряването на положителна бизнес среда. Като една от водещите фирми производители на спално бельо, Roxyma Dream предоставя гарантирано качество и стил на своите потребители в целия свят.
Насладете се на истинското удоволствие и ангелско докосване, на мекотата, топлината и нежността на нашите продукти, създадени да сбъднат Вашите мечти! Със спалното бельо на Roxyma Dream можете да си позволите лукса, който заслужавате!

Бизнес направления

Бизнес направления

Изработване на спално бельо за хотели, болници, детски градини и др.
Създаване на модни колекции спално бельо и диктуване на модата в бранша.
Партньорство с интернет магазини.
Онлайн продажби.
Партньорство с водещи вериги хипермаркети и мебелни салони в България и чужбина.
Експорт на готовата продукция до крайният потребител.

Сертифициране и стандарти

Сертифициране и стандарти

През 2014 година компанията е сертифицирана за съответствие с изискванията на ISO 5001:2011 Система за Увеличаване на Енергийната Ефективност и ISO 9001:2008 Система за Управление на Качеството.

Кариерно развитие

Кариерно развитие

Roxyma Dream - Алиана ООД е сред едни от най-големите частни работодатели и предоставя на своите 180 служители отлични условия за работа и професионално развитие. Компанията осигурява атрактивно и конкурентно възнаграждение, което се развива според индивидуалното представяне и резултати.

Развитието на служителите е приоритет в компанията. На всеки служител се провежда индивидуално обучение, съобразено с длъжността, която ще заема и функциите, които ще изпълнява.