Безплатна доставка при покупка над 100.00 лв.

Безплатна доставка важи за територията на Република България!

14 дни право на връщане

Често задавани въпроси

Има ли възможност да се изработи спално бельо по индивидуални размери, различни от посочените в онлайн магазина?

Предлагаме изработка на спално бельо по индивидуални размери, зададени от клиентите, като няма ограничения в количествата. Всяка индивидуална поръчка се изработва в определен период от месеца. По-подробна информация можете да получите като се свържете с нас на тел.: 0887/870652.

Какво означава надписът "Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите. Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните продукти!" под продуктите?

Като цяло, получавате това, което виждате. Този надпис се поставя, тъй като понякога има разминаване между нюансите на снимката и реалните цветове на продуктите. Това разминаване се дължи на настройките на различните монитори и устройства, на които се разглежда продукта. Т.е. понякога цвета на продукта може да е по-светъл или по-тъмен от снимката, в зависимост от настройките за осветеност и цвят на устройството.
Другата причина е, че при спалните комплекти с десени/мотиви, често мотивите не са точно на местата от снимката. Например, при спален комплект с картинки на квадрати или цветя, е възможно щампата на квадратите/цветята да е изместена с няколко сантиметра в ляво или в дясно в сравнение с изображението на снимката. Тези разминавания не повлияват по никакъв начин красотата на десена или качеството на продукта. Тези разминавания се получават при кроене на самия плат и в някои случаи не е възможно десена/щампата при продукти от един десен да е напълно идентична със изображението, което виждате в онлайн магазина ни.

Мога ли да върна артикул, който не отговаря на очакванията ми?

Всеки клиент пазарувал онлайн в нашия сайт е в законовото си право да върне артикул, който не харесва в рамките на 14 дни след получаването му. Куриерската услуга за връщане на продукта е за сметка на клиента, с куриерска фирма Спиди. Възстановяване на сумите за върнати пратки се осъществява по банков път, като клиента трябва да приложи IBAN (банкова сметка) към продукта, който желае да върне.

Защо някои модели спално бельо са по-скъпи?

Спалното бельо, което предлагаме се изработва от различни по състав платове. Тук идва и разликата в цената при различните модели. Разлика може да се получи и от факта, че модела е от нова колекция, съответно плата използван за изработка на този продукт е на по-висока цена, което пък оскъпява цената на крайния продукт.

Каква е разликата между памук и памучен сатен?

Състава на плата и при памука, и при памучния сатен е 100% памучни влакна, но при памучния сатен нишките се тъкат по различен начин. Сплитката на влакната е 4 върху 1 нишки. Друга съществена разлика е, че при памучния сатен влакното се подлага  на  допълнителна обработка, наречена мерсеризация. В комбинация от допълнителната обработка на влакната и начина на тъкане, памучният сатен е по-лъскав, по-мек и по-издръжлив при третиране.

Как да изберем подходящ размер спално бельо ?

При закупуване на спално бельо, винаги залагайте на долен чаршаф с размери по-големи от размера на матрака. Ако матракът Ви е с размери 160/200/20(височина), то подходящия за Вас размер е 220/240 долен чаршаф. При матрак с размери 90/200, размерът, на който трябва да заложите е 150/220 долен чаршаф. При избор на чаршаф с ластик и протектор за матрак, винаги залагайте на точен размер на матрака. Ако матракът Ви е с размери 180/200, то трябва да заложите точно на този размер чаршаф с ластик или протектор за матрак. Чаршафите с ластик, които фирмата ни изработва е с допълнителни см предвидени за височината на матрака.

Как мога да се свържа с Вас ако имам въроси?

Използвайте посочените телефони  и e-mail в страницата за контакти за всякакви въпроси, препоръки, предложения и критики.

Кога ще получа поръчаните продукти и трябва ли да плащам нещо допълнително?

Клиентът заплаща само изписаната в сайта стойност на продуктите плюс стойността на доставката начислена от куриерската фирма;
В почивни дни и официални празници се приемат само поръчки онлайн направени през сайта и не се извършват доставки до клиенти;
 

Мога ли да откажа поръчката си?

Да можете. Като клиенти Вие имате право да откажете получаването на заявената покупка, когато тя е доставена при едно от следните условия:
  • Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
  • Цената, която следва да заплатите, не съответства на дължимата сума;
  • При несъответствие между заявената покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката,
  • Вие може да искате доставената Ви стока да бъде заменена със съответстваща на направената от Вас заявка за покупка в срок от 24 часа от получаването й;
  • Имате право, без да дължите обезщетение, да се откажете от сключения договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката.

Трябва ли да съм регистриран в сайта, за да направя поръчка?

Регистрацията на сайта е безплатна и само по ваше желание.
Но ако искате да виждате подробна информация за вашите поръчки и да не попълвате всеки път информацията за доставка, ще ви бъде по-удобно да си направите регистрация.

Цените крайни ли са?

Всички цени в сайта са с включен ДДС!
При поръчване на определен продукт го получавате на цената, на която сте го заявили, стига да не е изчерпан като наличност, с което ние своевременно ще Ви уведомим.

Мога ли да платя online с карта?

ДА - работим с възможността за сигурно разплащане с карти през системата на BORIKA.
Приемат се всички дебитни и кредитни карти на BORIKA, MAESTRO, MasterCard и VISA.

Какви права имам като потребител? Закон за защита на потребителите (ЗЗП)

На този адрес: www.kzp.bg можете да намерите подробна информация за вашите права.