Инфо за доставка

 

При поръчка,  на стойност над 100.00 лв. доставката е безплатна за територията на цялата страна, с икономична услуга на куриерска фирма Спиди!

 

Куриери

Куриерската фирма с която работим е  „СПИДИ”.

Цената на куриерскaта услуга не е фиксирана и не е включена в цената на предлаганите продукти. Тя се определя от самата фирма, която извършва доставката и варира в зависимост от килограмите на продукта и населеното място.

Доставката може да бъде до посочен от Вас адрес или до офис на СПИДИ. Моля отбележете адреса на офиса, ако желаете да получите пратката си от там.

За проверка стойността на куриерската услуга за Вашата пратка може да използвате калкулатора, публикуван в сайта на посочената по-горе куриерска фирма.

Ако при оформянето на Вашата поръчка сте посочили метод на плащане "Плащане при доставка", Вие заплащате стойността на поръчаните от Вас продукти + стойността на куриерската услуга при доставката. 

За доставка в чужбина куриерската услуга е на различна стойност, в зависимост от държата, до която се изпраща и килограмите на поръчаните артикули. Може да отправите запитване на тел.: +359 887 87 06 52

 

Обработка на поръчка

Поръчки, направени до 15:00ч., се обработват веднага и се доставят до 4 работни дни, и в зависимост от графика на разнос на куриерската фирма в по-малките населени места.

Поръчки, направени след 15:00ч., се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени след 15:00ч., в Петък, както и поръчки заявени в Събота, Неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.

При направени коректни заявки, за които няма възникнали въпроси или неточности, нямаме практика да се свързваме с клиентите по телефона за потвърждение. На e-mail адреса, който сте посочили получавате информация на какъв етап е Вашата поръчка. Статус "Обработва се" означава, че поръчката Ви е приета от администратора и е в процес на подготовка. Статус "Изпратена" означава, че поръчката Ви е изпратена. 

Ако желаете наш служител да се свърже с Вас преди да се изпълни Вашата заявка, моля отбележете в полето „Специални инструкции”.

За информация позвънете на телефон: +359 887 87 06 52

 

 

 

  • Verified by VISA
  • MasterCard SecureCode
  • Bank
  • Visa
  • MasterCart
  • Mastro
  • Diner Club International
  • JCB

Нов потребител

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент